21.5.2008

Onnea Dj Tumu89 Fanisaitti (1 wee)

Tosiaan vuosi on kulunut siitä, kun eräänä huuruisena liskojen yönä sain kuningasidean perustaa Dj Tumu89:n tuotantoon pohjautuvan sivun virtuaaliavaruuteen. Etsin vastaavaa, mutten löytänyt, ja pakkohan itse oli toimeen tarttua. Muistan sen itse kuin eilisen päivän jolloin kuulin Tumua ensimmäisen kerran, ja kovalevylleni olikin syöpynyt melko suuri kokoelma Tumun vetoja. Vaikka uskonkin ihmisten olevan uniikkeja psykofyysisiä kokonaisuuksia, ajattelin Tumu-fanaattisuuden olevan yksi meitä kaikkia Telluksen tallaajia yhdistävistä tekijöistä. Näin myös oli. Vajaan tuhannen käyttäjän kuukausikeskiarvolla operoiva Tumu89 Fanisaitti osui selkeään markkinarakoon. Vuotta myöhemmin jatkamme edelleen, legendan, Salon Sulttaanin, vetoja fiilistellen, tosin nyt hieman eri osoitteessa. Tämän syihin menen alempana. Haluan kuitenkin kiittää jokaista sivuilla kävijää, kappaleiden kommentoijaa, vieraskirjaan kirjoittajaa ja etenkin heitä, joihin olen henkilökohtaisesti ollut sähköpostitse yhteydessä. Tiedätte keitä olette, ja suurkiitos olemassaolostanne. Pyrin jatkossakin vastaamaan toiveisiinne, joten älkää epäröikö kysyä.

On käsiteltävä myös niitä syitä, jotka johtivat saitin muuttoon pois Suntuubin palvelimilta. Sain 20.5. kuluvaa vuotta sähköpostiini viestin, että sivuistani on tehty "ilmianto" ja että "toisen ihmisen herjaaminen on vastoin Suntuubin käyttäjäehtoja". Lisään vielä, että sivuani verrattiin koulukiusaamiseen. Viestin ns. 'bottom line' oli, mikäli kirjoitusvirheiltä sen sai tulkittua, että poista sivusi tai poistamme ne puolestasi. Päätös oli helppo, kiitos ja näkemiin.
Tämä oli ensimmäinen kerta kun kuulen sivujen loukkaavan jotakuta, edes Tumua. Pidän väitettä älyttömänä, sillä jos tavoitteena olisi kiusata, luultavasti koko sivujen sävy olisi toinen. Osaatte varmaankin kuvitella. Näiden sivujen tarkoituksena on ja tulee olemaan - ja nyt tarkkana - ainoastaan kunnioittaa Tumua hänen uskomattomasta auraalisesta lahjakkuudestaan, josta onneksemme on jäänyt jälkipolville jotain edes jota näyttää, ja tätä näillä sivuilla yritetään pitää jatkossakin jälkipolville säilyvänä. Tarkoituksena ei ole kerätä voittoa, tuottaa pahaa mieltä, tai ylettömästi kritikoida kenenkään hengentuotteita. Joten, pahoittelut vulgaarista kielenkäytöstä, mutta suksikoon Suntuubi ja muut pilipalikullit vittuun, ellei meno miellytä.

Hyvää syntymäpäivää, Tumu89 Fanisaitti, Dj Tumu89 ei kuole koskaan!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ou ou uo uuuuuu! DJ TUMU, SALON YLEPYS!!

pitkä aika siitä kun tumua kuulin ensimmäisen kerran, mutta fanius on pysynyt!

BARBAAARIIIIIIIIIIIIIIIT!!!

DJ TuMu89 4eveR!!!!

Phatency kirjoitti...

Muutenkin, koulukiusaamista? Tumu on helvetti soikoon 19 vuotias, lain mukaan Aikuinen Mies. Eiköhän hän kykene puolustamaan ihan itse itseään, eikä minkään suntuubin tarvitse asiaan puuttua, jos nyt mukamas oli jotain puututtavaa.

Anonyymi kirjoitti...

Tumu on Jumala.

Anonyymi kirjoitti...

Mikäs tumun oikea nimi on? :)

Anonyymi kirjoitti...

LOLOLOLOL
Tumun ainoa fani on Tumu itse
Käsittämätöntä sanonko mitä.

Anonyymi kirjoitti...

Oivallinen lopetus tekstillä. Ja hienoa kulttuurityötä teet, että säilytät nämä historialliset loistokkuudet jota muut yrittävät sensuroida!